Fel i förra inlägget!

Första bilden är ifrån igår och andra ifrån i somras, uppdaterar ifrån telefonen och då går de inte att ändra!


Sommar -> vår

Igår tog vi även en bild på kroppen igen nu efter nästan ett år. Den första är tagen förra sommaren hemma hos mig när hon var helt ridbar, den andra är tagen igår nu när hon är under igång sättning. De går att rida på henne i alla gångarter och små hinder. Men inte race'a och hoppa höga hinder .


Longering av fröken .

Igår var det en hästig dag, var först i råsbo och planerade terräng banan där samt en uteritt vi ska göra därifrån då hela den vart omplanerad. Allt lät toppen o jag tror att båda blir riktigt bra , ska dit den 18 maj och testa terräng banan med Fatima , längtar !:D

Sen vidare till lagbo för stall möte och sen även öva på att fläta/knoppa osv. Vi lärde de som inte kunde olika flätor hur man gjorde och Titti lärde mig att knoppa på ett toppen sätt, testade de igår på fatima också och dem vart riktigt hållbara. Nu är de bara träning som krävs så blir de bra!

Sen åkte vi och longera Fatima och Valle. Mitt mål var att longera Fatima över hinder så hon fick testa på de nu innan vi ska på träning på tisdag. Det gick bra, men nästa gång ska jag ha kapson så blir de nog lite bättre ändå. Hon är bra rolig tokfian så fort hon stötte ihop med benen, kom fel emot hindret, jag hade spöt fel eller stod fel så bockade hon eller sparkade bakut. Riktigt bra tycker jag då jag uppskattar tt hon säger till! :)


Min sits i trav.

De trav bilderna som finns på mig o Fatima vill jag bara säga att jag rider lätt på. Där av så är inte alltid sitsen så bra då det ibland blir när man är på väg att ställa sig osv.

Anledningen till att jag rider lätt och bara sitter enstaka gånger på henne är att hon har en mycket svår sutten trav som jag inte har lärt mig fullt ut än. Och som ni vet så har hon en mycket känslig rygg som jag då inte vill förstöra mer. Jag tränar därför bara på att sitta ibland och när jag vet att den varit riktigt bra ett tag .


Längesen!

Bara för att mina tjära muppar har tjatat nu så ska jag försöka att börja uppdatera bloggen igen, är ni nöjda nu?(;


RSS 2.0